Stichting Vakantiedagkamp Agnes

voor Amsterdamse kinderen van 4 t/m 12 jaar

Algemene Informatie vooraf, voor het invullen van de inschrijving:


* Heeft u vragen, neem dan eerst de 'vragen/antwoorden  Kinderen'  door, voor u het formulier gaat invullen. Prijs boeking per kind/week € 40,- /  Met stadspas € 19,-  . 

* Wilt u zo vriendelijk zijn de inschrijving 1 x te versturen, meerdere (dezelfde) inschrijvingen sturen vertraagd uiteindelijk de inschrijving.  Reeds verstuurd wordt uw aanvraag ten alle tijden in behandeling genomen, hier kunnen echter wat dagen tussen zitten!!! Het kan zijn dat u met sommige browsers een foutmelding krijgt bij het invullen van de veiligheidscode (kan o.a. met Safari browser) . Gebruik indien mogelijk een andere browser (let altijd wel op HOOFDLETTERS bij het invullen van de code!). 

* Mocht het uiteindelijk niet lukken om online in te schrijven (niet bellen!) aan bieden wij u de mogelijkheid om de aanvraag via de reguliere post te doen.  Daarvoor hebben wij een inschrijfformulier (uitprinten en opsturen)  of een flyer die u hier kunt aanvragen, u krijgt deze binnen enkele dagen thuisgestuurd, zodat u een aanvraag alsnog kan verzenden.

* Wilt u er voor zorgen dat de geboortedatum  " dd-mm-jjjj " goed is ingevuld aangezien dit de inschrijving zeker zal vertragen!

* U kunt vanaf half maart 2017 weer inschrijven.

* HEEL BELANGRIJK voor STADSPASHOUDERS:

Het stadspasnummer van uw kind is te vinden op de achterkant van de pas, onder de streepjescode (barcode) en maak tevens een kopie van de voor en achterkant van de stadspas en stuur deze naar:

Vakantiedagkamp Agnes

p/a Prinses Magrietstraat 34 hs

3421HG Oudewater

Vriendelijk bedankt voor de medewerking. 

Ga naar inschrijfformulier KIND.